Skip to content
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.
Atie Pijtak

Over een paar dagen gaan de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen van start in Maastricht (donderdag 19 t/m zondag 22 januari). Zij zullen in 7 sessies, waarbij alle afstanden op het programma staan, gaan strijden om de medailles. Hierbij staan de estafettes, die bij 5 van de sessies als laatste nummer staan geprogrammeerd, altijd garant voor spektakel. Omdat per 1 januari ruwweg 20% van de Masters naar een oudere leeftijdscategorie gaat, staat een toernooi van dergelijke omvang ook altijd garant voor veel records. Naast ruim 140 potentiële nieuwe  Nederlandse Mastersrecords en 100 Nationale Masters Records kunnen ook 26 Europese en 4 Wereld Mastersrecords verbeterd worden.

Infoboek

 

Tijdschema


Laatste info – email KNZB zo 15-1-2017 19:46

Beste Masters / wedstrijdsecretariaten,

Bijgaand stuur ik u de laatste informatie met betrekking tot de ONMK in Maastricht. Ik verzoek u vriendelijk om dit bericht (inclusief bijlagen) met uw deelnemende masters te delen.

Wijziging sessietijden op zaterdag
Op zaterdag zullen er voldoende juryleden zijn om met een continu programma te draaien. Dit betekent dat op zaterdag in zowel sessie 4 als 5 de pauze van 15 minuten komt te vervallen. Daarnaast zal sessie 5 (zaterdagmiddag) een half uur eerder starten, dus 13.00 uur ipv 13.30 uur. In de bijlage vindt u het aangepaste tijdschema met een prognose van de aanvangstijden per programmanummer.

Limitering
Zoals eerder aangekondigd is de limiteringsprocedure van kracht. De deadline om de reserveplaats te bevestigen is inmiddels verstreken. De reservelijst geeft recht op plaatsing in het wedstrijdprogramma in geval van afmelding van een geplaatste deelnemer. Plaatsing gaat op volgorde van punten en tot het moment van aanmaken startlijsten:
• Indeling startlijst donderdag sessie 1: woensdag 18/1 19.00 uur
• Indeling startlijst vrijdag sessie 2 en 3: donderdag 19/1 15.00 uur
• Indeling startlijst zaterdag sessie 4 en 5: vrijdag 20/1 15.00 uur
• Indeling startlijst zondag sessie 6 en 7: zaterdag 21/1 15.00 uur
Na aanmaken startlijsten plaatsen wij geen reserve deelnemers meer, het heeft geen zin om op de betreffende wedstrijddag een verzoek tot plaatsing in te dienen.
De actuele reservelijst is te vinden op livetiming.knzb.nl.

Ziek- en afmeldingen
Ziek- en afmeldingen kunnen alleen naar het (welbekende) inschrijfadres gemaild worden: mastersinschrijvingen@knzb.nl.
Probeert u onverhoopte ziek/afmeldingen op tijd te doen, dan kunnen wij een reserve deelnemer plaatsen.

Startlijsten en uitslagen
De startlijsten worden rond bovengenoemde tijden* gepubliceerd op: livetiming.knzb.nl. Uitslagen worden ook daar gepubliceerd. Daarnaast wordt ook via de Splash Me app deze informatie gepubliceerd.
*zie ‘indeling startlijsten’ onder ‘Limitering’

Infoboekje organisatie
Bijgaand treft u het infoboekje aan van de organisatie met daarin belangrijke informatie over o.a. bereikbaarheid, Mastersmenu, mogelijkheid voor massages en de aanwezigheid van voldoende kluisjes (met een muntje van €0,50).
Let op: in het Infoboekje vindt u ook het verzoek van de organisatie om geen eigen stoeltjes mee te nemen.

Tot ziens in Maastricht!

Met vriendelijke groet,
Annet Kootstra
Taakgroep Masters Zwemmen KNZB


Op deze website van MasterSprint is gedurende het toernooi verslaggeving.

De uitslagen zijn te vinden op KNZB livetiming.

Zie voor meer informatie ook de website van de lokale organisatie

Back To Top