Skip to content
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.

Vandaag is de inschrijving voor de ONMK lange baan in Den Haag geopend. Tot donderdag 19 april 12.00 uur (CET) kan er ingeschreven worden.

Het programma en de bepalingen zijn te vinden op de KNZB website en via onze ONMK Mastersprint pagina.

Startlijsten vooraf bestellen

Er wordt niet meer standaard 1 set startlijsten per club uitgereikt. Uit milieu-oogpunt (minder papier) en kostenoverwegingen is hiertoe besloten. De startlijsten worden tijdig gepubliceerd op Livetiming en zijn ook via de Splashme app te bekijken.

De startlijsten kunnen alleen nog vooraf besteld worden bij inschrijving. Kosten bij vooraanmelding zijn €4,- voor de startlijsten van alle sessies. Tijdens de ONMK wordt slechts een beperkt aantal losse startlijsten verkocht, €1,- per sessie (zolang de voorraad strekt).

Rekentool puntenberekening

Er is een rekentool beschikbaar waarmee je je punten kunt uitrekenen. Deze puntenberekening wordt ook gebruikt als er gelimiteerd gaat worden. Je kunt dus voor jezelf nu al uitrekenen hoeveel punten je snelste tijd ‘oplevert’. Daarbij kun je ook het verschil in punten zien tussen je snelste langebaantijd en je snelste kortebaantijd. Voor Den Haag moedigen we iedereen aan met de langebaan snelste tijd in te schrijven (indien beschikbaar) i.v.m. de wedstrijdplanning, maar let op je punten. Voor de rekentool zijn de WMR’s van 10 maart jl. gebruikt. Mocht er straks daadwerkelijk ook gelimiteerd gaan worden, dan wordt van dezelfde WMR’s uitgegaan als basis voor de berekening voor de limitering.

Hoe werkt het?

In de linkerkolom kun je in de gele cellen je kring, club en naam aanvinken. Dit doe je door rechts van de gele kolom op het driehoekje te klikken (kolom F). Je vindt vervolgens een menu waar je je kring van je club kunt vinden. Hetzelfde doe je bij Vereniging en zwemmer. Vervolgens worden per afstand en slag je snelste tijden vanaf 1 mei 2016 in de cellen daaronder weergegeven met daarbij de puntenberekening op basis van het WMR. De snelst gezwommen tijden vanaf 1 mei 2016 van  zowel 25m bad als 50m tijd worden getoond (gezwommen in een Masterswedstrijd). De groen gemarkeerde cellen zijn de punten die het meest opleveren (dus je korte of langebaan tijd).

Eventueel snelste tijden gezwommen in toekomstige wedstrijden vanaf heden tot sluiting inschrijving (19 april a.s.) kun je handmatig invoeren. Dat geldt ook voor snellere tijden die je bij een ‘niet-Masterswedstrijd’ hebt gezwommen, bijvoorbeeld tijdens een competitiewedstrijd. Gebruik dan het  rechtergedeelte van de tool (kolommen S t/m Y). Je selecteert dan je geslacht en geboortejaar en vult de tijd bij de betreffende slag en afstand in.

Noot: voor de snelst gezwommen tijd wordt altijd uitgegaan van Swimrankings. Check daar dus je snelst gezwommen tijd vanaf 1 mei 2016!

Mocht je vragen hebben over de rekentool, mail dan naar tgmz@mastersprint.nl

 

 

Back To Top