šŸš—Ā Parkeren tijdens deĀ ONMK2020kb RotterdamĀ šŸš‰

Zwemcentrum RotterdamĀ is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Het zwembad is gelegen pal tegenover metrohalte Zuidplein. Vanaf Rotterdam Centraal is het 10 minuten metĀ Randstadrail EĀ of D naar Zuidplein. De dienstregeling loopt van 5.45AM tot 2.00AM (za/zo vanaf 6.30AM). Vertrek elke 4 Ć” 5 minuten. Daarnaast hebben een groot aantalĀ buslijnen uit de regio een rechtstreekse verbinding metĀ Busstation Zuidplein

Parkeren
Er is voldoende parkeerruimte in de omgeving van het zwembad. Hieronder staan 4 mogelijkheden beschreven (zie het plattegrondje bij deze post!):
1. Op deĀ OldegaardeĀ en ten zuiden daarvan is parkeren gratis. Van Oldegaarde is het 10-15 minuten lopen door het park naar het zwembad. 10 minuten lopen ten westen van het bad is het ook gratis (vanaf deĀ Lepelaarsingel Rotterdam niet op plattegrond).
2. Parkeren is gratis op de Park en Ride van Metrostation Slinge als je met je OV chipkaart doorreist naar Zuidplein. Dat is 1 halte en kost niet meer dan 2 minuten. De prijs van de reis is 1.20 of 0.79 euro met korting. Voor de voorwaarden zieĀ https://parkereninrotterdam.nl/parkeergarage/pr-terrein-slinge/.
3. Dagkaart op Parkeerplaats Ahoy. Alle ONMK-deelnemers*/officials/vrijwilligers krijgen een persoonlijke link toegestuurd om met korting een parkeerkaart te kopen. Kosten zijn 8.50 euro per dag. Van de parkeerplaats van Ahoy naar het zwembad is het 250m lopen.
4. Q-park parkeergarage op Zuidplein zelf. Dit is tegenover het zwembad, maar duur: 3 euro per uur tot een maximum van 18 euro per dag. In de directe omgeving van het bad kost parkeren op straat 1,72 euro per uur op de parkeermeter of parkeer app.

* Deelnemers ontvangen deze via het inschrijfadres van de betreffende vereniging.

Natuurlijk staat alle ONMK informatie ook op deze website.