Ga naar hoofdinhoud
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.
onmkkb2017 evenement Masters Maastricht

UPDATE 2-1-2017 LIMITERING

De inschrijvingstermijn is verstreken en alle inschrijvingen zijn verwerkt. We hebben wederom een groot aantal inschrijvingen, namelijk 3.567 persoonlijke starts en 389 estafettes. We zijn genoodzaakt limitering toe te passen om de wedstrijd binnen redelijke tijd met voldoende pauze momenten voor vrijwilligers, officials en inzwemmen te kunnen afronden. De procedure rondom de limitering en bevestiging van reserve plaatsen is naar alle secretariaten gemaild en te vinden in de Limiteringsbrief.

De actuele reservelijst is te vinden op de livetiming pagina. Op deze pagina worden de inschrijflijsten dagelijks bijgewerkt.

We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk zwemmers te laten starten op de ONMK. Op zaterdag (21/1) wordt geprobeerd een continu programma te draaien. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat er extra juryleden zijn. Mocht u een official weten die hiervoor belangstelling heeft, dan kan deze zich aanmelden via de e-mail: info@onmk2017.nl. Ook voor donderdag (19/1) en vrijdag (20/1) kunnen zich nog officials aanmelden.

Het werken met een continu programma kan mogelijk wijzigingen tot gevolg hebben voor de aanvangs- en eindtijden van de sessies. Hierover zal tijdig iedereen geïnformeerd worden via de Masters/wedstrijdsecretariaten en deze webpagina.

Inschrijflijst na limitering (versie 2-1-2017)
kijk voor updates op livetiming.knzb.nl

Meer informatie op onze ONMK pagina

Back To Top