Skip to content
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.

Vorige week is de inschrijving voor de ONMK korte baan in Heerenveen geopend. We willen jullie graag wijzen op een aantal wijzigingen t.o.v. vorige ONMK-edities:

Helaas ontkomen we er niet aan om de hogere prijzen ook door te voeren in de startgelden. De inschrijfgelden voor de ONMK2023kb zijn als volgt:

  • Persoonlijke nummers 50m t/m 400m € 9,00 per start (was €8,50)
  • Persoonlijke nummers 800m & 1500m € 10,00 per start (ongewijzigd)
  • Estafettes € 25,00 per start (was €20,-)
  • Startlijsten (uitsluitend voorinschrijving)* € 2,- per sessie (was € 1,-)
  • Mastersbuffet (voorinschrijving) €20,- (was €15,-)
  • Mastersbuffet tijdens toernooi* €22,50 (was €17,50)
  • Mastersbuffet voor kinderen t/m 10 jaar €10,- (ongewijzigd)

*Tot de sluiting van de inschrijfperiode (27 januari 2023 23:59 uur) kunnen bij voorinschrijving startlijsten en Mastersbuffetten besteld worden.
Mastersbuffetten kunnen daarna alleen nog tijdens het toernooi besteld worden (à €22,50), zolang de voorraad strekt.
Startlijsten kunnen na sluiting inschrijfperiode niet meer besteld worden en worden ook niet meer tijdens het toernooi verkocht.

– Na publicatie inschrijflijsten/limitering zullen de verschuldigde startgelden, bestelde startlijsten en mastersbuffetten worden gefactureerd aan de betreffende Nederlandse vereniging. Dit is na publicatie van de geaccepteerde inschrijvingen. Overige kosten als eventuele heffingen worden gefactureerd na de ONMK.
LET OP: informeer en maak een afspraak met de verenigingspenningmeester dat deze via hun zwembond-mailadres de factuur in Afas Outsite kan ophalen en ervoor zorgt dat deze in de periode na publicatie inschrijflijsten tot sluiting betaling wordt betaald. Indien na sluiting betaling (Deze datum wordt gepubliceerd samen met de inschrijflijsten/limitering) de startgelden niet ontvangen zijn kan de betreffende vereniging uit de inschrijving worden verwijderd.

Voor volgende ONMK-edities zullen de bepalingen nog worden aangepast zodat alleen voor estafettes kan worden ingeschreven als alle estafettezwemmers een gezwommen tijd hebben binnen de limietperiode. Dit betekent dat, net als bij de individuele nummers, de tijden terug te vinden moeten zijn in Swimrankings.

WANTED: We hebben nog officials nodig, Meld je hier aan!

Back To Top