Skip to content
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.

De bepalingen van de ONMK 2019 korte baan in Zwolle zijn gepubliceerd. Vanaf 1 december a.s. kan er ingeschreven worden door de (Masters)secretariaten.

Er zijn een aantal wijzigingen in de inschrijfprocedure. Er zal met een digitaal inschrijfformulier ingeschreven worden. De inschrijfperiode voor buitenlandse clubs is een week korter, de betaling van deze clubs moeten gedaan zijn vóór publicatie van de inschrijflijsten.

Hieronder een toelichting:

Inschrijfformulier
Naast de bepalingen is ook het digitale inschrijfformulier gepubliceerd om in te kunnen schrijven. Via dat formulier kunnen ook de benodigde inschrijfbestanden bijgevoegd worden. Pas als de inschrijving is bevestigd, kan het verder worden verwerkt.
Er kan alleen per club ingeschreven worden door het Masterssecretariaat (dat is dus niet gewijzigd t.o.v. vorige edities).

Inschrijfperiode Nederlandse en buitenlandse clubs
Inschrijven voor Nederlandse clubs is mogelijk vanaf 1 december tot en met zondag 30 december 2018, 23:59 uur.
Voor buitenlandse verenigingen sluit de inschrijving een week eerder, namelijk maandag 24 december 23:59 uur. Reden hiervoor is dat de betalingen van de inschrijvingen overgemaakt moeten zijn, vóór publicatie van de inschrijflijsten (31 december).

Betalingen buitenlandse verenigingen
De betaling van de inschrijfgelden van de buitenlandse verenigingen moeten uiterlijk vrijdag 28 december 2018 overgemaakt zijn. Indien de betaling niet gedaan is, worden de inschrijvingen van deze clubs niet verwerkt en niet gepubliceerd in de inschrijflijsten (31 december 2018).
Nb voor de Nederlandse verenigingen worden de inschrijfgelden via het depot achter geïnd door de KNZB (dat is dus ook niet gewijzigd).

De bepalingen en benodigde bestanden voor de Nederlandse clubs vind je hier.
Het inschrijfformulier vind je hier.
De bepalingen en benodigde bestanden voor de buitenlandse clubs vind je hier.
Het inschrijfformulier voor de buitenlandse clubs vind je hier.

We zien jullie graag bij de ONMK!

 

Alle informatie ook op deze website.

 

Back To Top