Skip to content
MasterSprint.nl - de website voor alles wat met Masterszwemmen te maken heeft.
Corry van den Bersselaar Maddy van Susteren

DMHoF 2013

Corry van den Bersselaar

– diverse NMK’s sinds 2002 en alle sinds 2007
– EMK 2013

Maddy van Susteren

– diverse NMK’s sinds 1999 en alle sinds 2007
– EMK 2013

dmhof-_kjo8222_20140126_133727-corry_van_den_bersselaar__dmhof__maddy_van_susteren

Profiel

Corry is sinds 2002 en Maddy sinds 1999 betrokken bij diverse NMK’s, vanaf 2007 bij alle ONMK’s. En daarnaast ook bij andere Masterswedstrijden, waaronder de Haagse Masters Sprintkampioenschappen die afgelopen keer haar 2e lustrum vierde.
Voorafgaand aam de kampioenschappen zijn zij de vaste verwerkers van de inschrijvingen en tijdens de wedstrijd zijn zij de hele dag in touw om alle wijzigingen, afmeldingen, uitslagen en records te verwerken.
Beide dames zijn bijzonder accuraat en strikt (soms streng), maar flexibel genoeg om allerlei plooien glad te strijken die een organisatie of deelnemers laten vallen. En dat alles in goede sfeer en met oog voor het belang van de zwemmer. Serieus in de uitvoer van hun taak, altijd sociaal, meelevend en immer opbouwend om de uitvoer in de organisatie te verbeteren.
Deze taak hebben zij gedurende deze periode weten te professionaliseren tot een niveau waar men internationaal jaloers op is.
Ook tijdens de afgelopen EMK in Eindhoven hebben zij weer een topprestatie geleverd. De organisatie kreeg het compliment dat er een goed ingespeeld team zat die alles onder controle had.
Deze inzet voor en betrokkenheid bij de Masters verdient een eervolle vermelding
en een warm applaus.

Terug naar Dutch Masters Hall of Fame ledenoverzicht.

Back To Top